جزئیاتی جدید از مصوبه شورای عالی فضای مجازی درباره کسب‌وکار‌های اینترنتی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند
سرخط خبرها

سیارکی بزرگ‌تر از آسمان خراش‌ها به سمت زمین می‌آید

  • کد خبر: ۹۶۴۳۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶
سیارکی بزرگ‌تر از آسمان خراش‌ها به سمت زمین می‌آید

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیارک‌هایی که به سمت زمین سقوط می‌کنند، همواره تهدیدی برای حیات ما هستند. این بار سیارکی که به سمت زمین می‌آید، دو و نیم برابر بزرگ‌تر از ساختمان امپایر استیت در نیویورک است، اما جای نگرانی وجود ندارد.

ده‌ها سال است که اخترشناسان رادار‌های خود را روی اجرام کیهانی تنظیم می‌کنند که به سمت زمین می‌آیند. آن‌ها قصد دارند تا مسیر پرواز این اجرام را محاسبه و تأیید کنند. در محاسبات اخیر آن‌ها نشان داده شده است که روز سه شنبه، ۱۸ ژانویه سیارکی که درحال پرواز به سمت زمین است، از کنار آن به طوری عبور خواهد کرد که تهدیدی برای حیات در کره زمین نباشد.

همان طور که از نام آن مشخص است، سیارک «PC۱، ۱۹۹۴ (۷۴۸۲)» در سال ۱۹۹۴ کشف شد و طبق گفته دانشمندان، به دلیل اندازه بزرگی که دارد (۳۲۸۰ فوت؛ حدود ۰.۶ مایل) و نزدیکی به زمین در طول پرواز‌های قبلی، در دسته سیارک‌های «خطرناک» قرار می‌گیرد.

این سیارک که با سرعتی در حدود ۴۳ هزار  مایل در ساعت (۶۹ هزار و ۲۰۰ کیلومتر در ساعت) حرکت می‌کند، در ۱۸ ژانویه به فاصله ۱.۲ میلیون مایلی (۱.۹ میلیون کیلومتری) زمین خواهد رسید که کمی بیش از پنج برابر فاصله زمین تا ماه است. پس جایی برای نگرانی نیست.
محاسبات نشان می‌دهد این سیارک با عبور از کنار زمین در این تاریخ، تا ۲۰۰ سال دیگر بازنخواهد گشت. در این بین ستاره شناسان به دیگر سیارک‌هایی چشم خواهند دوخت که در گروه خطرناک دسته بندی می‌شوند.

سیارک را رصد کنید

یکی از موضوعات هیجان انگیز در سقوط «PC۱، ۱۹۹۴، ۷۴۸۲» در هفته آینده این است که افراد می‌توانند حتی با یک تلسکوپ معمولی، باوجود سرعت زیادی که دارد، فرصت مشاهده آن را داشته باشند. سایت‌های مختلف توضیحات مفصلی درباره اینکه باید به کدام ناحیه آسمان نگاه کرد و دقیقا چه چیزی را باید دنبال کرد، ارائه داده اند.

احتمال برخورد یک سیاره سنگی عظیم فضایی به زمین یک نگرانی واقعی است که ناسا را وادار کرده است تا مأموریت «DART» خود را با هدف بررسی سیارک‌ها آغاز کند و ببیند آیا می‌تواند مسیر آن‌ها را تغییر دهد یا خیر. اگر این آزمایش به هدف خود در تغییر مسیر سیارک‌ها دست یابد، این سیستم راهی مناسب است برای حفاظت از زمین در برابر هرگونه جرم خطرناکی که به سمت آن می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->