چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

سیارکی بزرگ‌تر از آسمان خراش‌ها به سمت زمین می‌آید

  • کد خبر: ۹۶۴۳۳
  • ۳۰ دی ۱۴۰۰ - ۱۱:۳۶
سیارکی بزرگ‌تر از آسمان خراش‌ها به سمت زمین می‌آید

به گزارش شهرآرانیوز؛ سیارک‌هایی که به سمت زمین سقوط می‌کنند، همواره تهدیدی برای حیات ما هستند. این بار سیارکی که به سمت زمین می‌آید، دو و نیم برابر بزرگ‌تر از ساختمان امپایر استیت در نیویورک است، اما جای نگرانی وجود ندارد.

ده‌ها سال است که اخترشناسان رادار‌های خود را روی اجرام کیهانی تنظیم می‌کنند که به سمت زمین می‌آیند. آن‌ها قصد دارند تا مسیر پرواز این اجرام را محاسبه و تأیید کنند. در محاسبات اخیر آن‌ها نشان داده شده است که روز سه شنبه، ۱۸ ژانویه سیارکی که درحال پرواز به سمت زمین است، از کنار آن به طوری عبور خواهد کرد که تهدیدی برای حیات در کره زمین نباشد.

همان طور که از نام آن مشخص است، سیارک «PC۱، ۱۹۹۴ (۷۴۸۲)» در سال ۱۹۹۴ کشف شد و طبق گفته دانشمندان، به دلیل اندازه بزرگی که دارد (۳۲۸۰ فوت؛ حدود ۰.۶ مایل) و نزدیکی به زمین در طول پرواز‌های قبلی، در دسته سیارک‌های «خطرناک» قرار می‌گیرد.

این سیارک که با سرعتی در حدود ۴۳ هزار  مایل در ساعت (۶۹ هزار و ۲۰۰ کیلومتر در ساعت) حرکت می‌کند، در ۱۸ ژانویه به فاصله ۱.۲ میلیون مایلی (۱.۹ میلیون کیلومتری) زمین خواهد رسید که کمی بیش از پنج برابر فاصله زمین تا ماه است. پس جایی برای نگرانی نیست.
محاسبات نشان می‌دهد این سیارک با عبور از کنار زمین در این تاریخ، تا ۲۰۰ سال دیگر بازنخواهد گشت. در این بین ستاره شناسان به دیگر سیارک‌هایی چشم خواهند دوخت که در گروه خطرناک دسته بندی می‌شوند.

سیارک را رصد کنید

یکی از موضوعات هیجان انگیز در سقوط «PC۱، ۱۹۹۴، ۷۴۸۲» در هفته آینده این است که افراد می‌توانند حتی با یک تلسکوپ معمولی، باوجود سرعت زیادی که دارد، فرصت مشاهده آن را داشته باشند. سایت‌های مختلف توضیحات مفصلی درباره اینکه باید به کدام ناحیه آسمان نگاه کرد و دقیقا چه چیزی را باید دنبال کرد، ارائه داده اند.

احتمال برخورد یک سیاره سنگی عظیم فضایی به زمین یک نگرانی واقعی است که ناسا را وادار کرده است تا مأموریت «DART» خود را با هدف بررسی سیارک‌ها آغاز کند و ببیند آیا می‌تواند مسیر آن‌ها را تغییر دهد یا خیر. اگر این آزمایش به هدف خود در تغییر مسیر سیارک‌ها دست یابد، این سیستم راهی مناسب است برای حفاظت از زمین در برابر هرگونه جرم خطرناکی که به سمت آن می‌آید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->